top of page

DET DER MOTIVERE MIG TIL AT ARBEJDE 70 TIMER OM UGEN….

Jeg ved godt at jeg arbejder meget, men da jeg sad og skulle tælle, hvor mange timer jeg egentlig får arbejdet om ugen, blev jeg sku alligevel lidt overrasket. Jeg arbejder så meget, at det næsten svarer til to fuldtidsstillinger.. men sådan føles det faktisk slet ikke.

I går snakkede jeg med en veninde, som også arbejder meget. Ikke 70 timer om ugen, men meget. Hun sad og drømte om at komme til at arbejde mindre, og sådan tror jeg at rigtig mange har det. Personligt tror jeg at lykken findes i, at finde et arbejde, som ikke føles som arbejde.

Da jeg så selv sad og overvejede, hvor meget jeg egentlig arbejder, blev jeg sku lidt overrasket. Jeg tror, at en af de største gaver må være at have det sådan med sit arbejde. Jeg føler ikke, at det er voldsomt eller for meget. Ikke engang selvom jeg arbejder uden at tjene en eneste krone (endnu.) 😉

Det er faktisk virkelig fedt at have det sådan. Det skyldes jo naturligvis, at jeg brænder for det, jeg laver og synes. at det er hamrende sjovt. Sidste gang jeg var ansat i længere tid var hos Ekstra Bladet. Jeg tror, at jeg ville lægge mig til at dø, hvis jeg skulle arbejde 70 timer om ugen der inde.

Det som motivere mig er en kombination af min store interesse for projektet og tanken om forhåbentlig en dag, at kunne leve af det. Min store mål og det som rigtig motiverer mig er tanken om en hverdag, som jeg selv styrer. Fuldstændig lige som jeg gør nu, men hvor jeg rent faktisk også tjener penge. 😉 Mindre detalje… Drømmen om at skabe en virksomhed jeg kan leve af, samtidig med at jeg kan have friheden til selv at administrere min tid er mit store mål.

Tænk ikke at være tvunget til at møde ind på et bestemt kontor kl. 8 og gå igen kl. 17 men i stedet kunne leve med fleksible arbejdstimer, der flyder perfekt sammen med resten af livet. Det er lykke for mig. 🙂 Kombineret med kærlighed og nære relationer selvfølgelig.

I weekenden kommer der en ny video på min YouTube kanal, hvor jeg tager jer med på en dag i mit liv. Hvis du vil se med, så husk at subscribe til min kanal her. 🙂

Comments


bottom of page