top of page

DET ENESTE RIGTIGE SOMMERFERIE-OUTFIT: BADETØJ


Jeg lever for solskin, strandliv og sommerferie - for mig er det her klart årets højdepunkt. Tid til afslapning og tid til at se endnu mere til dem, der betyder mest. Årstiden er også min favorit, fordi livet bliver så nemt når store støvler, lange butikker og halstørklæder ikke er en del af ligningen. At kunne kaste et stykke badetøj over hovedet, og kalde det for dagens outfit, passer mig så helt perfekt.


Lige som tidligere år har jeg været særligt glad for at gå på badetøjsshopping hos Hunkemöller. Igen i år synes jeg, at de har lavet nogle virkelig fine badedrager, som ikke bare ser flotte ud, men som også har en helt perfekt pasform - en kombination jeg synes, kan være ret svært at finde andre steder.


Nedenfor har jeg samlet et lille galleri, af nogle af deres badetøjsstyles, som jeg er særligt vild med.


Hunkemöller har løbende mange gode tilbud, og på siden her kan du finde en liste over nuværende rabatkoder, du kan bruge, når du shopper.


Den lyderøde bikini, er jeg helt forelsket i. Jeg synes, at den er fenimin og sexet på samme tid. Den sorte badedragt er også et sikkert hit. Den har en super pasform, og er sådan en man kan bevæge sig i, uden at være bekymret ;-)


Rigtig god swimsuit-shopping, og rigtig god sommer.


bottom of page