top of page

Det siger finalisterne fra 2014 om Queen Of Scandinavia
Hvordan er det egentlig at deltage i Queen Of Scandinavia og nå helt til den store finale? Ingen kan vidst bedre svarer på det spørgsmål end de piger der netop har været igennem den store oplevelse.

Her kommer et par af pigerne med deres helt uredigerede og ærlige mening.

Hvis du selv kunne tænke dig at være med i Queen Of Scandinavia 2015, så er vi lige nu på vej hele landet rundt for at afholde casting! På www.queenofscandinavia.dk kan du læse hvordan en casting foregår og hvilke byer vi besøger. Du tilmelder dig casting ved at sende en mail med navn, alder, i hvilken by du gerne vil til casting og hvor du har hørt om konkurrencen til tilmeld@queenofscandinavia.dk
Sari RosendalQueen of Scandinavia har været en fantastisk oplevelse. Jeg er rigtig taknemmelig for at jeg kom til finalen, og det var uden tvivl en oplevelse jeg aldrig vil glemme. Vi havde to travle dage før finaleshowet, og jeg tror aldrig i mit liv jeg har oplevet så meget, på så kort tid. Det var rigtig fedt at få catwalktræning og lære at gå med attitude. Det var en kæmpe oplevelse og få sat hår, makeup og få lavet negle af professionelle folk, der virkelig fik en til at føle sig smuk. Derudover var det super sjovt at være på fotoshoot.

Selve finaleshowet var en kæmpe oplevelse, som rykkede en masse grænser. At danse og gå catwalk i undertøj var grænseoverskridende, men på den gode måde. Det at gå catwalk på rød løber og foran så mange mennesker var også en grænse der skulle overskrides, men det var super fedt, gav et kæmpe sus i maven, og jeg følte virkelig, at det var en kæmpe personlig sejr, at jeg gjorde det. Derudover var det fantastisk at få lov at gå catwalk i de smukkeste gallakjoler.

Jeg har mødt rigtig mange nye og fantastiske mennesker. Alle var imødekommende og hjælpsomme, og det var dejligt at mærke, at vi finalister kunne nå at få et så godt forhold til hinanden på kun to dage.

Jeg føler virkelig, at jeg har udviklet mig meget på kun to dage. Selvom jeg ikke vandt, føler jeg mig alligevel som en vinder, fordi det var en personlig sejr for mig, og jeg er så stolt af mig selv over at have været med.

Queen of Scandinavia har uden tvivl været en af de bedste oplevelser i mit liv. Jeg er glad for at jeg valgte at deltage i castingen og rigtig taknemmelig for, at jeg kom i finalen og fik denne fantastiske oplevelse. Tusind tak!

Amalie KjærsgaardAt deltage i Queen of Scandinavia har været den vildeste og mest grænseoverskridende oplevelse i hele mit liv. På den gode måde!

Jeg har lært en masse om mig selv, flyttede nogle grænser og fået mere mod på, at stræbe efter mine drømme. Hele arrangementet, har forbedret min selvtillid og givet mig en masse nye venskaber, hvilket jeg er utrolig taknemmlig for! Jeg har fået meget mere blod på tanden, og er blevet mere eventyrlysten.

Jeg kan varmt anbefale alle piger rundt omkring i landet til, at melde sig til Casting. Queen Of Scandinavia er en oplevelse jeg ALDRIG vil glemme, og en oplevelse som jeg altid vil kigge tilbage på med et smil og med stolthed.

Cecilia ChristensenJeg synes det har været en kæmpe oplevelse for mig, at udforske mig selv i den verden, og jeg har mødt mange dejlige nye mennesker og har fået gennemgået en masse grænseoverskridende grænser. Inden konkurrencen var jeg som bambi på glatis i stilletter. Jeg er meget høj, så har altid gået i flade sko, for ikke at blive højere end vennerne til fester, så jeg var allermest nervøs for, at skulle gå catwalk foran så mange mennesker, men vi havde heldigvis en træner som formåede at give selvtillid på en catwalk, og på en dag følte jeg mig klar til den store finale.

Jeg nød at stå på scenen og det er en oplevelse som aldrig vil blive glemt, og vigtigst af alt kunne jeg stadig være mig selv oppe på scenen og føle mig godt til pas. Men vil sige der går mange dage endnu før det er gået helt op for mig hvad der er skethaha!

Wendy JohansenJeg er helt vildt glad for at have været med til Queen Of Scandinavia da dette nok har været en af de bedste oplevelser jeg har haft, jeg elskede specielt Catwalk træningen og generalprøverne, selvom det var rigtig hårdt, så var det her jeg oplevede den største ændring, jeg fik mere og mere mod mens jeg trænede og blev mere selvsikker, generelt synes jeg at deltagelsen har bragt mange positive ting til min personlighed og ikke mindst en masse dejlige venskaber samt givet mig mod på at lave noget mere af dette i fremtiden

Bianca JensenJeg har haft den vildeste oplevelse i mit liv!! Fortryder på ingen måde at jeg valgte at møde op til carstingen. Jeg har mødt en masse søde piger og fået en masse nye veninder. Vi har haft det sjovt sammen dagene op til finale showet, og er glad for at jeg har denne her oplevelse jeg kan dele med disse fantastiske smukke piger. Derud over har jeg fået overskredet nogle grænser, som jeg ikke have troet jeg ville kunne overskride, så er meget stolt af mig selv! På selvfinaledagen, får man det vildeste rus igennem kroppen når man træder op på scenen, det er ubeskriveligt, jeg elsker denne følelse man får når man går ned af catwalken! Som sagt tidligere er det helt klart den vildeste oplevelse jeg har fået! Vil klart opfordre andre piger til at møde op til carstingen, I vil måske kunne få jeres livs oplevelse!

Katrine Hvidberg Møller
Jeg synes det har været helt fantastisk at deltage i Queen Of Scandinavia. Jeg har mødt en masse dejlige mennesker, der har lært mig meget. Jeg har fået et indblik i hvordan livet som model er, og det synes jeg har været super spændende. En virkelig skøn oplevelse, jeg aldrig vil glemme:-)

Comments


bottom of page