top of page

Det ultimative spaophold


En varm badekåbe, et stort ekslusivt spaområde, en kold flaske champagne og godt selskab. Det må uden tvivl være opskriften på den bedst tænkelige weekend. Sådan en weekend har jeg lige haft

:)

Jeg har nemlig brugt min weekend hos Comwell Kellerspark lidt uden for Vejle. Et helt fantatisk spahotel. Hotellet ligger i noget der ligner en smuk gammel herregaard, i de flotteste naturgrønne omgivelser. Værelserne er dejligt store og med store badeværelser. Min barndomsveninde og jeg boede i junoirsuiten med en lille altan der havde udsigt over spaområdet, de udendørs jacuzzi, det store grønneområde og vandet. Det var helt fantastisk!


IMG_5485.JPG
IMG_5490.JPG
IMG_5483.JPG
IMG_5487.JPG

Vi chekede ind lørdags og startede med en frokost i et lille hyggeligt område ved spaen, hvor vi kunne sidde i nogle dejlige kurvemøbler og kigge ud på naturen. Derefter skyndte vi os i badetøjet og gik ned i spaområdet.

I spaområdet har Comwell udarbejdet en guide til den rækkefølge, de synes man bør opleve spafaciliteterne i. Vi tog den store baderunde på 90 minutters total selvforkælelse. Det var sindssygt lækkert og vi blev simpelthen så afslappede.

Det fantastiske ved Comwell er at du altid ved, at kvaliteten lever op til en høj standard. De har lækre faciliteter, mange forskellige bade og så er der altid rent og pænt.


IMG_5497.JPG
IMG_5508.JPG

Jeg har besøgt Comwell Kellerspark en gang før, for efterhånden en del år siden, men dengang havde jeg et helt fantastisk ophold, som står i min hukommelse som et af de bedste spaophold jeg har været på. Derfor var jeg virkelig spændt på at besøge hotellet igen, og det levede heldigvis mere end op til forventningerne. Trænger du til afslapning og total luksus i smukke omgivelser, så er Comwell Kellerspark et stensikket valg!

Lørdag aften fik vi serveret en fire retters middag i restauranten. Maden var helt fantastisk, og omgivelserne er rigtig hyggelige. Efter en dag i dampbad og sauna kan man godt blive så træt og afslappet, at man ikke har lyst til at forlade hotellet, og så er det altså afgørende, at du kan sidde hyggeligt og få noget god mad. Det kan du på Kellerpark!


IMG_5539.JPG
IMG_5544.JPG
IMG_5547.JPG
IMG_5552.JPG
IMG_5548.JPG

IMG_5555.JPG

IMG_5559.JPG

IMG_5558.JPG

Søndag morgen stod vi dejligt udhvilkede op og gik ned til morgenmaden. En stor buffet der bød på alt hvad hjertet kan begære. Og så var det meste hjemmelavet. Virkelig lækkert!


IMG_5563.JPG

IMG_5565.JPG
IMG_5566.JPG
IMG_5567.JPG

Du kan læse mere om de forskellige typer af spaophold, som de har på Comwell Kellerspark på deres hjemmeside her.

Jeg er i hvertfald helt sikker på, at jeg skal tilbage igen! Det var en helt fantastisk weekend og den bedste måde at få slappet af og hygget med min veninde jeg desværre ikke ser så tit.

Efter et par dage på Kellerspark er du klar til igen at møde hverdagen og komme smilende og glad igennem vinteren!

Så jeg vil bestemt anbefale at du forkæler dig selv med sådan et ophold her i mørket.

// Josephine

Comments


bottom of page