top of page

DROP DE DYRE CREMER – HER ER ET GRATIS TIP DIN HUD VIL ELSKE
Der findes millioner af dyre produkter, der lover at de kan stramme din hud op, give dig færre rynker og minimere dine pore. Men dyre produkter er ikke nødvendigvis vejen frem. I dag får du et tip til en helt gratis måde, at forkæle din hud på.

For knap 14 dage siden fik jeg et tip om, at det er sundt at vække sin hud med en isterning. Nu har jeg gjort det (næsten) hver dag lige siden, og jeg kan faktisk allerede se en forskel – samtidig med, at det bare føles mega behageligt.

Hvis du masserer dit ansigt med en isterning hver morgen, vækker du din hud på en sund måde der giver masser af glød. Den kolde is kan få hævelser i ansigtet og poser under øjnene til at forsvinde, samtidig med at huden strammes op, du øger blodcirkulationen og porerne minimeres, hvilket giver dig en mere ensartet og smuk hud.

Du starter med at vaske din hud, så den er helt ren. Herefter tager du en isterning ud af fryseren og lægger den på en vaskeklud. Lad den smelte lidt, inden du fører kluden rundt i ansigtet, så isterningen ikke rør dit ansigt direkte. Massér dit ansigt med den kolde klud i nogle minutter, inden du dupper huden tør igen og slutter af med en god fugtighedscreme.

Jeg kan særligt se en god virkning på mine pore, og så synes jeg bare at det er blevet en mega behagelig og lidt spa-agtig måde, at starte min dag på. Jeg håber, at du får en lige så god oplevelse med isterningerne, som mig 🙂

// Josephine

Følg min blog på Facebook her Bloglovin her Instagram her Snapchat: Jhelbrandt

bottom of page