top of page

Du tror jeg lyver..

Jeg lyver .. Det ville mine veninder i hvert fald tro, hvis de hørte hvor jeg er lige nu..

Ikke desto mindre er den god nok. Andreas og jeg er rejst op af Mekong floden og har hyret en gut til at vise os det lokale Vietnam. Og ordet lokal har han virkelig taget bogstaveligt ..


image

image

Efter at have sejlet to timer på floden er vi nu blevet indlogeret på vores “homestay” hos en vietnamesisk familie, der for at sige det mildt, lever meget primitivt.. Her skal vi bo de næste 24 timer..

Jeg elsker at vi oplever andet end fem stjernet luksus, men det kan godt være vi er gået for langt den her gang.. Det næste døgn bliver nok en udfordring for mig.. Men spændende er det, og jeg forsøger at beholde ja-hatten på..

Lige nu ligger vi i en hængekøje mellem pomelo træer og en majsmark, og venter på vores frokost der bliver tilberedt over åben ild. Høns og hund drøner rundt omkrig os og et par meter væk står tre køer.. Vi får da i hvert fald en på opleveren..

// Josephine

Comments


bottom of page