top of page

Duft du af sol, strand og palmer hele sommeren!


large
larges

Olien er fra Chleopatra som har et bredt udvalg af de fineste rene olier til både ansigt, hår og krop, og så er de alle sammen naturlige og økologiske. Virkelig lækkert.

chleopatra-kokosolie-ekstra-jomfru-250ml-510x600

Kokosolien bruger jeg både i håret når jeg sover, som en ekstra fugtbooster, og så bruger jeg den som bodyoil når jeg kommer ud af badet. Det er en fest, at stå og smøre sig selv ind i bounty, og bare mærke sommerstemningen komme snigende.

Udover at den dufter helt fantastisk, så er det også en super givende olige, der både kan bruges som lotion, massageolie, creme til ansigtet og som hårmaske. Olien indeholder ikke nogen fyldestoffer eller kunstige ingredienser. Det er den helt ægte vare.

Olien har antioxidante egenskaber, som betyder at den er god som forbygning af problemer som rynker og slap hud.

Jeg skal helt sikkert, have bestilt nogle flere hjem så jeg har til hele sommeren! ;-)Du kan finde kokosolien fra Chleopatra her.

// Josehine

bottom of page