top of page

En aften med Linda p og Ego..I går havde jeg en super hyggelig aften med min skønne veninde Michelle. Vi spiste god og sund mad, snakkede og grinet en masse.

Desværre bød aftenen også på lidt af et nederlag, da jeg tabte til Michelle i “Ego” 😉 Hun kan åbenbart bedre gennemskue mig, end jeg kan gennemskue hende.. Eller også var hun bare virkelig heldig med spørgsmålene 😉


Bagefter hoppede vi i sofaen med en smoothie, og satte gang i “Linda P og Mig” Sidste vinter var vi i tivoli og se hendes show, og det var simpelthen så sjovt. Derfor var vi nødsaget til at gense det, nu det er kommet på DVD.. Det er virkelig virkelig sjovt, og vi rullede rundt i sofaen af grin!


I housewarming gave for noget tid siden fik jeg bl.a. den her lækre saltskål af Michelle. I går havde hun så en mere med til mig, så jeg også har til min peber. Så sødt! Jeg er helt vild med dem!!

:-)

// Josephine

Comments


bottom of page