top of page

En hel sommer uden at barbere ben!


Ved første blik på min overskrift får du måske et forkert billede i dit hoved af mine sommerstænger 😉 Men bare rolig. At jeg har gemt barberbladende væk henover min sommerferie betyder ikke, at jeg ikke har haft silkebløde og glatte ben.

Hos klinikken House Of Skincare i Lyngby, nord for København, fik jeg inden min ferie vokset ben, og det har betydet, at jeg ikke har skulle tænke på mine ben inden en eneste strandtur hele sommeren. Hos House Of Skincare er de super professionelle og de søde behandlere kan virkelig deres arbejde. Der er ikke noget værre end at gå ind et sted, hvor du ikke bliver glad for resultatet. Min veninde kom engang ud og havde fået revet hele hudlag af og andre steder var hun blevet brandt af den varme voks. Så husk altid at tjek stedet ordenligt inden du går ind og får vokset ben! Og så nyd din sommer helt  uden besvær 😉

House Of Skincare er et trygt og sikkert valg!

:-)

// Josephine

sponsoreret indlæg

Comments


bottom of page