top of page

EN NY BEAUTY-FAVORIT


De sidste par år er jeg begyndt at gå mere og mere op i at passe på min hud, og med det følger også mere bevidsthed omkring hvilke produkter, det er jeg bruger til at holde min hud frisk og spændstig. Jeg må nok indrømme, at jeg med tiden er gået fra at bruge en masse budget-produkter, der lød spændende og var sjove at teste, men som måske ikke virkede til nu at bruge min penge på få udvalgte kvalitetsprodukter, som jeg ved virker.

Et af de nyeste kvalitetsprodukter, som jeg har testet er den her lækre ‘Multi-task eye serum mask.’ En pakke indholder seks ark og hvert ark indeholder to gele-agtige pagets, som sættes fat under hvert øje. De er super lækre at have på og føles med det samme både bløde, kølende og beroligende.

De skal kun sidde på i 10 minutter, men for at få det hele med har jeg ladet dem sidde i 15-20 minutter og så snart jeg tager dem af, kan jeg se en forskel. Det er virkelig sjælendt, at jeg oplever at kunne se en forskel så hurtigt og det har virkelig gjort de lækre eye masks til mine favoritter.

Min hud under øjnene ser straks mere fugtet og fyldig ud og effekten holder virkelig længe. Jeg synes også at de gør en forskel for mine mørke render under øjenene, som ikke er lige så tydelige længere. Jeg kan altså virkelig varme anbefale de her Multi-task eye serum masker fra Erno Laszlo New York!

Det er ikke kun mig, der er blevet fan af Erno Laszlo. Dr. Laszlo var en ungarsk født læge med speciale i dermatologi og hudsygdomme. Han opnåede sin første store omtale i 1920’erne efter at have hjulpet daværende prinsesse Stephanie af Belgien med behandling af akne.

Sidenhen blev eksponeringen og Erno Lazslos profil lanceret internationalt. Hans kundekreds inkluderede nogle af datidens absolut største Hollywoodikoner og royale, herunder blandt andet hertuginden af Windsor, Gloria Vanderbilt, Doris Duke, Greta Garbo, Lillian Gish, Paulette Goddard, Audrey Hepburn, Jacqueline Kennedy og Marilyn Monroe.

Audrey Hepburn har bl.a. udtalt at hun skylder 50% af sin skønhed til sin mor og de andre 50% til Erno Laszlo.

Du kan læse mere om dem og selv klikke et par masker hjem – lige her.

Comments


bottom of page