top of page

En synders bekendelser20130310-154743.jpg

Bearnaisesovs, hvide ris, Ben&Jerrys, chokolade, isvafler.. Sukker og kalorier kommer i mange farver, smage og former. Desværre har ovenstående været en del af min kost det senest stykke tid, og jeg er skide træt af mig selv!

Mit nytårsforudsæt, som gik ud på at min træning og sunde kost skulle være mere stabilt, og ikke periodisk er allerede gået i vasken! To måneder kunne jeg holde.. ? Flot..

Lige nu sidder jeg på et fantastisk spa hotel i Båstad i Svergie. Jeg har haft en fantastisk wellness weekend og nydt livet. Men en hel weekend iført en bikini i spa afdelingen har også fået den dårlige samvittighed til at overmande mig. Hvis jeg skal blive strandklar til sommeren er der nødsaget til at ske noget NU!

Fra jeg lander i Danmark om et par timer og frem til min fødselsdag d. 28 April kører jeg intensiv livstilsændring(s’ kur).

Jeg vil dele min træning, kost og opskrifter her på bloggen.. Alle er velkommen til at hoppe med på vognen og være med til at blive strandklar inden sommeren er over os ..


20130310-160724.jpg

God sund søndag!!

// Josephine

Comments


bottom of page