top of page

EN UGE DER BLEV HELT ANDERLEDES END FORVENTET..


ENDELIG!! ENDELIG KOM FREDAGEN!! .. Jeg havde så mangle planer i mandags, om at jeg skulle nå at se en masse til mine veninder i den her uge, og få ordnet en masse ting her hjemme. Desværre blev ugen helt modsat. Jeg har arbejdet min. 10 timer hver dag og har haft sindssygt travlt. Jeg er slet ikke færdig, og kommer også til at arbejde her i weekenden, men weekenden kommer også til at indeholde masser af gode oplevelser!

I aften skal jeg til koncert med min skønne veninde Izabell. Vi skal i TAP1 og se Burhan G, Aura Dione, Rune RK, Xander, Ankerstjerne og DJ Nicoline Toft.

Det glæder jeg mig til, for Iza er altid sindssygt sjov at være sammen med!!

Lørdag aften går det løs i Queen Of Scandinavias navn. Hvad der skal ske, fortæller jeg jer i morgen 😉 

// Josephine

Comments


bottom of page