top of page

EN VILD FORNEMMELSE
Her til morgen er jeg vågnet med en ret vild fornemmelse i maven. I morges vågnede jeg nemlig ikke alene i sengen. Det gør jeg normalt, men i morges lå Andreas stadig i sengen, da jeg slog øjenene op. Han havde sidste arbejdsdag i går, og fra nu af er det pludselig blevet rigtig alvor. Ingen af os har længere job, bilen vi har leaset, fik jeg afleveret i går, og nu er ‘return’-knappen altså for alvor blevet fjernet fra vores rækkevide.

Vietnam er en realitet, og selvom jeg glæder mig helt vildt, så er det også lidt grænseoverskridende bare sådan at sige alt op og rejse afsted uden helt at vide hvad vores asiatiske eventyr skal bringe.

Der er heldigvis flere af jer, der læser med her, som selv har været udenlands i en længere periode, og jeg er vildt glad for de mange mails og beskeder på Facebook, som jeg har fået med gode råd fra jer!

Inden vi drager mod Vietnam, skal vi dog først lige 10 dage på ferie til Mauritius sammen med min familie. Mine forældre har booket den VILDESTE villa på stranden, som vi skal bo i. Jeg er lige ved at finde nogle billeder frem, så tjek forbi bloggen senere, hvis du vil se hvor vi skal bo 🙂

Nyd jeres onsdag! Knus // Josephine

Følg min blog på Facebook her Bloglovin her Instagram her Snapchat: Jhelbrandt

bottom of page