top of page

Et lille mirakel til min macbook!


Det her er seriøst det smarteste! Min blog er normalt ikke en teknik-blog 😉 men den her er jeg simpelthen nødt til at dele med jer.

Jeg har i lang tid været irriteret over manglende plads på min computer harddisk. Jeg har slettet al min musik og lagt alle mine billeder over på en ekstern harddisk, der allerede er fyldt – og som jeg i øvrigt er nødt til at finde frem hvergang jeg skal bruge et billede fra den.

MEN NU har jeg opdaget en ny løsning, der har givet mig 64GB mere plads på computeren. Det er et lille SD kort som jeg sætter ind i computeren. Det passer perfekt så det stikker ikke ud nogen steder, og når først det er inde er det faktisk usynligt. Det fungere som en harddisk og giver derved min computer mere plads, uden at jeg skal tænke på at finde harddisken frem hvergang jeg skal bruge noget fra den. Nu sidden den bare permanent i min macbook. Genialt! – og så koster det kun 50 kr?

Du kan finde SD-kortet og læse meget mere om det her.

:-)

// Josephine

Comments


bottom of page