top of page

FÅ MERE ENERGI I HVERDAGEN // TILSÆT DIN VINTERGARDEROBE LIDT FARVE
En dansk vinter kan være rigtig smuk – men desværre er de fleste dage grå, kedelige og kolde. Min erfaring er, at det om vinteren kan skabe både glæde og overskue at omgive sig selv med farver. Og derfor – selvom jeg endnu ikke selv er verdensmester – så forsøger jeg altid at tilføje nogle ekstra farver til min garderobe.

Et farverigt outfit giver mig selv lidt ny energi, men det giver mig også et smil på læben og en tro på, at foråret er lige om hjørnet, n år jeg ser andre, der er trukket i en eller flere af regnbuensfarver.

Hvis du har det på samme måde – eller måske bare har lyst til at teste om et farverigt indslag, også har en positiv effekt på din hverdag, så har jeg ovenfor samlet nogle styles, som kan hjælpe dig med at sætte lidt mere kulør, på en ellers grå februardag.
Komentáře


bottom of page