top of page

FALL OUTFIT INSPIRATION

Jeg er så misundelig. Jeg var på shoppetur i dag, fordi jeg virkelig trænger til noget lidt mere selskabligt tøj, og jeg blev så hooked på flere par jeans, et par lækre strikbluser og nogle cool over-knee støvler, men hvad søren skal jeg bruge det til her i Vietnam? Jeg forstår slet ikke hvorfor de sælger den slags efterårs-items. Hmm..

Når… Men i stedet for at gå helt kold over mangende efterårsvejr, så vil jeg prøve at embrace de 30 grader giver mulighed for, at jeg kan have bare ben, når jeg skal i byen med en flok tøser i morgen 😉 Til dig der er så heldig, at kunne nyde det lækre efterårslook er der her lidt outfit inspiration! 🙂

English: I’m so envious. I went shopping today because I really need some new clothes and I got so hooked on several pairs of jeans, a pair of nice knitwear and some cool over-knee boots, but what the h*** should I use it for here in Vietnam? I do not understand why they sell those kinds of autumn items here. Hmm ..

Well … Instead of getting sick about the missing autumn weather, I’ll try to embrace the 30 degrees and the fact that I get to go out with bare legs tomorrow night when i’m going out with a bunch of girls 😉 For those of you who are lucky to enjoy the nice autumn look, here is some outfit inspiration! 🙂
// Josephine

Follow my blog: Facebook here Bloglovin here Instagram here Youtube here Snapchat: Jhelbrandt< br>

Comments


bottom of page