top of page

FASHION INSPIRATION // BOOTS FOR FALL
Hansker, huer og store jakker er blevet fundet frem her hjemme. Det er godt nok blevet koldt de sidste par uger. Desværre synes jeg ikke rigtig, at min ellers ret omfattende skosamling har ret meget at byde på, når det kommer til efterårssko- og støvler. Derfor har jeg været lidt på jagt, og jeg synes virkelig, at det er svært at finde de helt rette.

Jeg tænker, at jeg ikke kan være den eneste i den her situation, og derfor har jeg fundet otte par sko og støvler frem, som forhåbenligt kan være med til at hjælpe dig lidt på vej i din søgning efter det rette fodtøj til efteråret. Jeg kan selv rigtig godt lide nummer 1, 3 og 4. Jeg elsker når det hele ikke bare er sort, og hvis de er sorte som støvlerne nummer tre er, så skal de have nogle fede og rå detaljer. 🙂

Klik på billedet af den sko, du gerne vil vide mere om. Så får du størrelser, pris og hvor de kan shoppes. Flere af dem er faktisk på tilbud.

// Josephine

FØLG MIN BLOG:

Bloglovin – her Instagram – her Facebook – her Snapchat: jhelbrandt

Comentarios


bottom of page