top of page

FASHION INSPIRATION // PINK FAVORITES


pink

Selvom sommeren går på held i Danmark, så lever jeg højt på sol, varme og 30 grader her i Cannes! Det betyder også, at jeg langt fra er færdig med den sarte lyserøde farve, som har været et hit hele sommeren. Jeg er helt sikker på, at jeg også kommer til at hoppe i et par pink styles her til efteråret, og ovenfor har jeg samlet syv items som kan bruges både til sommer og efterår.

Selv er jeg ret vild med nummer et og nummer seks, men nummer fem kunne jeg også ret godt se mig selv i til et sort læder-look outfit i efteråret.

:-)

nr. 1 – finder du her, nr. 2 – finder du her, nr. 3 – finder du her, nr. 4 – finder du her, nr. 5 – finder du her, nr. 6 – finder du her og nr. 7 finder du her.

Husk at du kan følge min ferie og dagligdag via snapchat jhelbrandt 😉

// Josephine

コメント


bottom of page