top of page

FASHION INSPIRATION // SKIRTS & SNEAKS

Flagende nederdele, har altid været et must i en hver piges forår- og sommergarderobe, bare ikke i min – og det skal der laves om på i år.

Jeg er vild med kjoler, elsker shorts og hænger oftest ud i jeans, men nederdelen har jeg aldrig rigtig funde t mig tilpas i. Jeg ved ikke helt hvorfor, for jeg synes, at det ser super smukt ud på andre, og jeg har af flere omgang prøvet at tvinge mig selv ned i en, fordi det er så pænt.

Jeg tror måske, at jeg har følt mig lidt for lillepige-agtig, når jeg har haft nederdel på. Når man bryder looket med et par cool sneaks, så synes jeg pludselig, at det ellers feminine-look bliver mere råt, og det er meget mere mig. Jeg elsker outfits med lidt kant. 🙂

Ovenfor har jeg samlet lidt outfit inspiration, og nedenfor kan du finde nogle fine styles, så du selv kan sammensætte dit eget outfit 🙂 Klik på de items du bedst kan lide, for information om pris og hvor det kan købes.
Husk også at tjekke mit indlæg med ni par virkelig fede sommersko- og sandaler her.

// Josephine

Følg min blog: Facebook her Bloglovin her Instagram her Snapchat: Jhelbrandt

Comentarios


bottom of page