top of page

FASHION WEEK KICK OFF


Her til morgen skød jeg modeugen i gang med en lækker morgenmad hos Tommy Hilfiger. Jeg havde min veninde, og tidligere koordinator i Queen Of Scandinavia, Michelle med og det var så hyggeligt at se hende igen og få catchet lidt op, mens vi kiggede på den nye fine kollektion fra Hilfiger. 

Jeg har lidt fravalgt modeugen i år. Der er et par enkelte ting jeg har sagt ja til, men i virkeligheden trækker det ikke så meget i mig længere. Det er skide hyggeligt at komme og møde en masse bekendte og få networket lidt, men den helt store tur som jeg tog tidligere, med fuld kalender flere dage i træk, bliver det ikke til længere. 

I den her uge har jeg super travlt med at få styr på noget arbejde og pakket lejligheden ned inden jeg tager på ferie igen på søndag. Når vi kommer hjem har vi kun tre dage til vi skal være ude af lejligheden, så der en hel del vi skal nå at have på plads i den her uge.

Mit lyserøde sæt er fra Zara, men man kan ikke købe det længere. Jeg har dog to par af bukserne og det ene har jeg sat til salg på min Second Hand shop her

Rigtig god modeuge til jer :-* 

// Josephine 

Comments


bottom of page