top of page

Feeling Ugly Looking Pretty


tumblr_loaz4xRrdE1qboxego1_500_large

Feeling ugly looking pretty. Skulle jeg skrive en bog om danske piger ville det være overskriften. Selvfølgelig er der undtagelser, men generelt oplever jeg, at danske piger har alt for dårlig selvtillid, og alvorligt trænger til briller, når det kommer til at bedømme deres eget spejlbillede. Gang på gang, år efter år møder jeg smukke danske piger, som slet ikke ser deres egen skønhed. Der findes piger, som tror jeg lyver over for dem, og nærmest bliver fornærmet og sure, når jeg fortæller dem, at jeg synes de ser godt ud.

Hvad er der sket? Medina, Nik&Jay, Burhan G, Aura .. You name it. Der findes rigtig mange super seje, danske kendisser, som unge piger ser op til. Kendte som stråler af selvtillid og altid virker meget beviste om deres egen “niceness.” Men alligevel, på trods af de selvtillidsbomber, vi ser op til og beundre, er der ret mange, der har svært ved at synes godt om dem selv. I min verden giver det ikke mening. Hvordan kan man beundre nogen bl.a. pga. deres enorme selvsikkerhed, og så alligevel have så svært ved at finde det okay, at kunne sige et par pæne ord om sig selv?

Ofte møder jeg piger, som kan fortælle lange flotte, flatterende sætninger om hvor smukke, skønne og fantastiske deres veninder er, men når det kommer til dem selv, så stopper ordstrømmen. For nej – det er virkelig ikke okay at rose sig selv. Og at sige man selv synes, at man ser godt ud? NO WAY .. 

Så piger! Nu får I en lille opgave, som I skal løse inden jeg den 3. maj starter min landsdækkende castingtour på Queen Of Scandinvia, og rejser ud i det danske land for at opdage alle jer uopdagede skønheder!

Det er simpelthen tid til, at I forstår at det er okay at synes godt om sig selv.  Det er altafgørende for et lykkeligt liv, at man elsker sig selv. Hvis man så samtidig også kan finde ud af at acceptere hvordan man selv ser ud, med de små fejl der måtte være, og som vi alle sammen har. Så er man altså noget rigtigt langt. Så op på hesten, foran spejlet og overbevis dig selv om, at det du ser er smukt.

Jeg glæder mig til at møde de modige piger, som stiller op til casting i år. Både dem som er fyldt med selvtillid, for dem er der heldigvis også nogen af, men også dem som måtte finder det enormt grænseoverskridende, men alligevel vælger at springe ud i det. Jeg har stor respekt for dem som tør springe, at ud i nye ting og udfordre sig selv. Dobbelt respekt har jeg, for dem der samtidige ligeglade med hvad andre tænker!


brave

Vi ses snart rundt omkring i hele landet!

// Josephine


Комментарии


bottom of page