top of page

FEJL I KONKURRENCE – DELTAG IGEN: VIND LUKSUS ANSIGTSOLIE FRA SUKI SKINCARE
I går satte jeg gang i pakkekalenderlåge-konkurrence nummer 20 her på bloggen, men desværre skete der i går en fejl i konkurrencen. Først gik kommentarfeltet på Facebook, hvor I skulle deltage i konkurrencen helt amok – med en del spamkommentarer tror jeg. Bagefter blev næsten alle kommentarer market som spam af Facebook, og da jeg prøvede at fjerne spam-markeringen på de reelle deltagere, så fik jeg ved et uheld slettet opslaget. Jeg ved simpelthen ikke, hvad der gik galt.

Derfor er jeg nu desværre nødt til at starte konkurrencen forfra, og for at holde den mindre teknisk, så lader vi den i stedet bare kører her på bloggen 😉 Hvis du allerede har deltaget i konkurrencen, er du altså desværre nødt til at gøre det igen.

VIND SUKI SKINCARE

Suki Skincare er nogle af mine absolut favoritprodukter. De dufter godt, har en lækker konsistens og så gør de underværker for min hud. Derfor er jeg også virkelig glad for at Pure Shop, har er forhandler af Suki Skincare har sagt ja til at sponsorere en præmie til min giveaway.

En af mine favoritter fra Suki Skincare er deres ‘Nourishing facial oil,” som er en nærende anti-age serum, nourishing facial oil, der fugter i dybden, udglatter, opstrammer og samtidigt tillader huden at ånde.

Den lille lækre olie er drøj i brug og koster 329 kroner. Alle Suki Skincare produkterne forhandles hos Pure Shop.

SÅDAN VINDER DU

For at blive den heldige vinder af den lækre ansigtsolie, skal du deltage i konkurrencen. Det gør du ved at:

1. Følge min blog på Facebook – her. 2. Følge min profil på Instagram – her. (Du skal kun følge én gang, så har du mulighed for at deltage i alle 24 konkurrencer frem til juleaften.) 3. Jeg kunne rigtig godt tænke mig, at høre hvad I har af nytårsfortsæt, så skriv det i en kommentar her på min blog. (Husk at skriv dit fulde navn, så jeg har mulighed for at trække dig som vinder.)

Vinderen offentliggøres i morgen kl. 10.00 her på bloggen. Husk at kig forbi bloggen, for at se om du er blevet den heldige vinder – og husk, at du kan deltage i alle 24 konkurrencer, hvis du har lyst 🙂 HUSK selv at kig forbi bloggen, for at se om du har vundet! Hvis du ikke selv opdager det og sender mig en mail indefor 3 dage, så trækker jeg en ny vinder.

Comments


bottom of page