top of page

FEM TRIN TIL ET HVIDERE SMIL


fotored
:-)

Undgå farvende mad Undgå mad og drikke, der farver tænderne. Eller spis det med måde! Det gælder blandt andet sojasauce, bær, kaffe, te og rødvin.

Pas på temeraturen Pas på med meget varme eller meget kolde drikke. Temperaturændringerne får dine tænder til at udvise dig og trække sig sammen, og det kan betyde, at eventuelle pletter trækker sig ind i tænderne. Det samme gælder også for mad og drikke med meget syre, bl.a. cola.

Drop smøgerne Hvis ikke du vil lytte til en af de hundredetusindemillioner gode grunde til at stoppe med at ryge, så tænkt da i det mindste på det hvide smil. Intet farver tænderne så meget som cigaretter.

Rens Sørg for at få renset dine tænder hos tandlægen med jævne mellemrum. Det koster ikke ret meget, men kan have stor betydning for dit tandpastasmil og så forebygger det huller.

Læbefarve: En varm rød eller blommefarvet læbestift kan få dine tænder til at synes hvidere. Der imod skal du holde dig fra de ferskenfarvede og orange læbefarver, som fremhæver det gule i dine tænder.

Håber du kunne bruge mine fem tips til hvidere tænder. Hvis du ikke synes, at det hjælper nok så køb en tandpasta med lidt withning i. Jeg har selv brugt en fra Colgate, som jeg synes virker rigtig godt. Den kan du finde her.

// Josephine

bottom of page