top of page

FEMININT OUTFIT OG VIETNAMESISK DESIGN





















I 37 grader er det næsten ikke til at holde ud at have tøj på, derfor er jeg ret vild med bløde stoffer og løse outfits lige for tiden. Mit seneste fund er den her lyserøde silkekjole, fra det vietnamesiske brand LIIQ Rush. Den er væsentligt mere feminin, end hvad jeg normalt går med, men jeg faldt for farven, det bløde silke og muligheden for både, at kunne bruge den til hverdag, med et par flade sko, og til fest med stiletter.

LIIQ Rush er indtil nu mit største vietnamesiske fashion-crush. De har de fedeste ting, og stilen minder utroligt meget om skandinavisk design. Jeg har allerede brugt en formue i butikken, så jeg glæder mig til at vise jer flere af deres styles. Sandalerne har jeg købt på et slags lagersalg her i Ho Chi Minh, og jeg er helt pjattet med dem.

Jeg har prøvet at finde et par ting online, der minder lidt om det, som jeg er iført på billederne.















// Josephine

Følg min blog: Facebook her Bloglovin her Instagram her Snapchat: Jhelbrandt

Comments


bottom of page