top of page

Feriebilleder fra Vietnam // Blue paradise


(null)

(null)

(null)

Her er sååååå dejligt!! Jeg kommer aldrig hjem igen. Jeg har forelsket mig fuldstændig i det her eventyrlige land. I dag har vi været på snorkling tur, hvor vi så nogle virkelig flotte fiske og mange af dem!! Derefter besøgte vi endnu en paradisstrand.. Alle der elsker Thailand, burde opleve Vietnam – efter jeg har oplevet det her land, skal jeg aldrig til Thailand igen..

Ferien har indtil nu stået på et par spændende dage i Ho Chi Mihn og derefter luksus på paradisøen Phu Qouc. I morgen tager vi ind til fastlandet igen og begynder en spændende rejse op ad Mekong-floden. Så nu står den op oplevelse igen!

Det er så hyggeligt at rejse med min nye kæreste, Andreas. Vi er heldigvis meget enige om hvad vi vil og ikke vil og er begge to enige om at kombinationen af luksus og lokal idyl i en bongalow på stranden er den bedste!

Vi har nu været her lidt over en uge, men der er heldigvis knap to uger igen!! 😉

Kommentare


bottom of page