top of page

FILM OG BILLEDER: DEN SIDSTE MISS MIDDAG


For otte år siden sagde jeg ja tak til tilbudet, om at blive ansvarlig for Queen Of Scandinavia i Denmark, nu efter mange fantastiske år har jeg valgt at stoppe mit arbejde med Danmarks største skønhedskonkurrence, og det blev market med en dejlig middag med de fantastiske piger, der har vundet konkurrencen gennem tiden. – og min skønne assistent og koordinator gennem mange år Michele.

Middagen holdte jeg i min gård her på Østerbro, inden jeg tog på ferie. Det havde regnet hele dagen, men heldigvis holdt det tørt om aftenen og vi kunne nyde den danske sommer udendørs.
Vinen havde jeg købt med hjem fra Sydfrankrig, og maden fik jeg leveret af Gentofte Køkken og Catering. Jeg kender ejeren Ronaldo, og han er virkelig en dygtig kok. Du kan både bestille mad til større selskaber hos ham, men du kan også stoppe forbi hans biks i Gentofte og købe mad med hjem i hverdagen. (De bringer også ud med Just Eat 😉 ) Det er altid lækre råvarer og fuld af smag, så det kan virkelig anbefales!

Da vi havde spist blev stemningen lidt mere løssluppen og der blev drukket godt med vin, inden vi fortsatte videre i byen. Vi havde et bord på ARCH hvor der virkelig var gang i den! Vi fik danset både på borde og bænke, inden natten var omme. 😉

Blandt pigerne der har vundet QOS gennem tiden var der en bred enighed om, at selvom jeg havde inviteret til ‘den sidste’ miss middag, så måtte det ikke være den sidste. Derfor blev vi enige om, at det blot var den sidste Miss Middag hvor jeg har ansvaret for konkurrencen. Det er nogle virkelig skønne piger, fyldt med personlighed og ben i næsten. Jeg er meget stolt over, at have samlet så mange cool kvinder gennem årene, og det glæder mig meget at de har fået så tætte og gode venskaber med hinanden efterfølgende. Fede otte år, som jeg altid vil tænke tilbage på med glæde og som en periode hvor jeg virkelig opleve, lærte og udviklede mig meget.

댓글


bottom of page