top of page

FIRST DAYS OF SUMMER


Solskin, afslapning, masser af kølig hvidvin og det bedste selskab! Jeg er lige kommet hjem fra en helt fantastisk sommerhustur med tre af mine dejlige veninder. Vi havde lånt mine forældres sommerhus og indtog derfor Rørvig med højt humør og masser af grin.

Dagene blev brugt på at slikke sol, høre musik og læse blade og de lyser aftner på at gå tur, spise god mad, drikke rigeligt med vin og spille masser af spil.

:-)

Hvor er det fantastisk at sommerferien kun lige er startet og jeg har masser af tid endnu til at nyde mine skønne veninder!

Min smukke veninde Natalya er gravid og skal føde til november. Det er ret fantastisk og vildt at tænke på at næste sommer er der endnu et medlem af af vores tøsegruppe. (Selvom hun skal have en dreng, må han godt være en del af tøserne alligevel.)

Rigtig dejlig sommerweekend til jer! // Josephine

Opmerkingen


bottom of page