top of page

For første gang i år..


Tidsforskel og en lang flyvetur sidder stadig i mig, men med en Red Bull i hånden går det hele lidt bedre 😉 Lige nu er jeg på vej til Hørsholm, (i min nye bil, som jeg hentede hos forhandleren i går, og som jeg allerede elsker) for at få lavet negle.

Efter tre uger i Vietnam er de godt groet ud og de trænger til en opfyldning og en ny farve. I Hørsholm ligger Nola Nails, som tilbyder et hav af forskellige wellness behandlinger. Charlotte der har klinikken er uddannet i flere forskellige negleteknikker, og sørger derfor altid for at du får de bedste produkter og metoder, som passer til netop dine negle.

I aften skal jeg ud med pigerne. Pga. eksamen, arbejde og en lang ferie har jeg ikke set dem siden nytår. Jeg har aldrig før undværet dem så længe, og jeg kan virkelig godt mærke, at jeg savner dem nu.

Vi skal starte vores aften med mad og god vin på PS-bar et af mine yndlings spisesteder i København, og bagefter fortsætter vi vanen tro på Sunday. Det bliver dejligt og se dem og komme lidt ud igen.

// Josephine

Σχόλια


bottom of page