top of page

FOR LONG AND COZY EVENINGS..

​Findes der noget bedre end en søndag i hyggetøj, uden makeup og godt begravet under dynen med en god film? Det tror jeg ikke. Selvom jeg slet ikke er fan af de koldere temperature og mørkere dage, så prøver jeg, at få det bedste ud af efteråret og vinteren. En måde for mig, at komme godt igennem den grå periode er med gode hygge stunder med stearinlys og blødt tøj. Andreas og jeg plejer at finde en god serie på Netflix og vi er også ret gode til at få gået nogle aftenture selvom det er mørkt. Når vinden rusker i træerne kan det faktisk være ret flot.

Ellers prøver jeg altid bare at sørger for at have noget hyggeligt og blødt tøj på når jeg er hjemme og en god te på kanden. Hvis man gør de mørke måneder hyggelige, så går de også lidt stærkere.

Ovenfor har jeg fundet syv items som jeg ville elske at nusse rundt i lige nu.

nr 1 – her // nr. 2 – her // nr. 3 – her // nr. 4 – her // nr. 5 – her // nr. 6 – her // nr. 7 – her

Min favorit er helt klar de fine natbukser nummer ét og kimonoen nummer fire. Begge dele er fra Esprit, et mærke jeg egentlig aldrig har haft et forhold til, men som jeg synes er begyndt at lave nogle rigtig fine ting. 🙂

Nu vil jeg kravle tilbage under dynen og nyde det sidste af min søndag. Knus

// Josephine

bottom of page