top of page

Forberedelse til modeugen..

I dag har stået på forberedelse til modeugen. Jeg startede dagen hos Star Lash, som jeg har været inde hos og få lavet vipper flere gange. Karoline og Maire-Louise, som har Star Lash er virkelig søde, og der er altid en rolig, afslappet og hyggelig stemning, når man træder ind på deres klinik. Jeg er blevet super glad for at få mine vipper lavet. Det gør hverdagen meget nemmere, og jeg slipper for at fjerne mascara om aftenen. Her under modeugen tror jeg dog, at jeg vil sætte endnu større pris på dem. Lange dage med shows, fester til langt ud på natten og tidelige morgenmads og brunch events dagen efter, betyder at men ikke får ret meget søvn. Derfor er jeg sikker på, at det bliver helt vildt dejligt ikke at skulle bruge lige så lang tid på makeuppen. 


Star Lash har klinik på Kgs Nytorv og fra på lørdag åbner de også en butik på Frederiksberg. Læs mere om Star Lash her.

Da jeg var færdig hos Star Lash, havde jeg lige lidt mere tid, inden min p-billet løb ud. Det betød, at jeg lige kunne nå et hurtigt smut rundt og kigge på lidt tøj. Jeg fandt den her fine kjole i metallic sølv – og så var den endda på tilbud 😉 Jeg købte faktisk to kjoler, men den anden var alligevel ikke lige mig, så den må jeg ind og bytte igen. 


Da jeg kørte fra byen, var jeg lige et smut på posthuset og hente mine nye visitkort. Jeg var lige ved at blive nervøs for, at de ikke ville nå at komme inden modeugen.


Bagefter kørte jeg til Charlottenlund for at besøge min sponsor Alex Petersen. Se mere om dem her. Min pels var gået i stykker, så den skulle laves, og så skulle jeg finde en ny til modeugen. De har så mange fantastiske pelse, så det er svært at vælge.   Jeg endte med at vælge den her. Den synes jeg virkelig er fin.


Min aften står på arbejde, arbejde og arbejde. Jeg er i gang med et ret spændende projekt som tager meget af min tid. Jeg glæder mig til at kunne fortælle jer lidt mere om det

:-)

// Josephine 

bottom of page