top of page

FREDAGS-FEELING OG NYT OUTFITHer til morgen startede jeg dagen ved poolen. Skolskin, varmen og et koldt dyb i poolen er den bedste måde at starte dagen på – og en god måde at minde mig selv om, at jeg skal huske og nyde at leve i Vietnam. Særligt på den her årstid hvor det hele bare bliver mørkere og koldere der hjemme. Efter lidt tid ved poolen, hvor jeg bl.a. læste et gammel Fit Living magasin, blev jeg inspireret til at lave en sund salat til frokost. Jeg kunne ikke få alle ingredienserne her ude, så jeg improviserede lidt og jeg glæder mig til, at dele opskriften med jer. Jeg synes, at den blev ret lækker!

Eftermiddagn har jeg brugt på en af mine favorit cafeer her i Ho Chi Minh City, hvor jeg har arbejdet fra min computer. Der er simpelthen så meget arbejde lige for tiden, men forhåbenligt giver det hele mening, når vi ser at Preferred Bloggers hjemmeside går online inden så længe. Jeg glæder mig helt vildt!

På billederne ovenfor har jeg min nye røde/kobberfarvede kjole på, som jeg købte sidste weekend. Den er perfekt til det varme vejr herude, men den ville helt sikkert også fungere til en julefrokost! Nedenfor har jeg samlet nogle lignende kjoler, som du måske kan bruge henover julen? 🙂
English: This morning I started my day by the pool. The sunshine, the heat and a cold dip in the swimming pool is the best way to start the day, and the best way to remind my self to appreciate living here in Vietnam. After some time by the pool reading an old issue of ‘fit living magazine’ i went out for grocery shopping. The magazine gave me some inspiration for a healthy lunch and I wanted to buy the things needed.

The afternoon I have spend on one of my favourite cafes here in Ho Chi Minh City, working from my computer. There are so much work to do right now, but hopefully the hard work makes sense when we launched the website of Preferred Bloggers. I can’t wait!


On the photos I’m wearing my new red/copper-coloured dress that I bought last weekend. It’s perfect for the warm weather here in Vietnam, but I believe that one of the similar dresses I have collected above will be perfect for a Christmas party?

// Josephine

Follow my journey: Facebook here Bloglovin here Instagram here Youtube here Snapchat: Jhelbrandt

Comments


bottom of page