top of page

Fridag i solskinsvejr!I dag har jeg holdt fri og haft en rigtig hyggelig dag med min veninde Maria.

Dagen startede dog lidt besværlig. Jeg besluttede mig for at tage toget ind til byen. Det tænkte jeg var det nemmeste og billigste mht. parkering, når nu jeg skulle være inde i byen hele dagen. Hurtigt fandt jeg dog ud af, at det ikke er for sjov, at folk brokker sig over DSB.. Jeg kom 20 min for sent til min aftale med Maria pga. dem.. Typisk!

Når, men da jeg endelig landede på Nørreport, stod Maria lige foran mig da jeg kom ud af toget. Vi startede med at gå en god tur i indre by. Vejret har jo været helt fantastisk i dag, så vi nød at gå en tur i solen og få snakket en masse.

Det er lang tid siden vi har set hinanden, udover “Miss middag” i lørdags, men der var vi mange piger samlet og der handlede det mere om drinks og fest 😉


Maria og jeg til “Miss Middag i lørdags” Maria repræsenterede Danmark ved Miss Intercontinental i 2011.

Da vi blev sultne, gik vi et smut forbi Cafe Hoppes på Læderstræde.  Jeg elsker at sidde i deres lille hyggelige gård, de har bagved. Her i efteråret har de sat varmelamper der ude, så man kan sagtens sidde udendørs og spise frokost, uden at fryse!

Da vi havde spist, havde vi pludselig travlt, vi skulle til et møde hos en af Marias veninder. De vil gerne være med som sponsor på næste års Queen Of Scandinavia..

:-)

Efter mødet gik vi ned på Baresso, hvor jeg fik et glas frisk appelsinjuice og Maria drak en kop kaffe

Da vi sad der, skrev min skønne veninde Michelle pludselig, om hun skulle hente mig inde i byen, når hun alligevel selv skulle hjem fra arbejde. Mega fantastisk at hun gad at køre mig hjem, så jeg slap for irriterende DSB..

:-)

Mens jeg ventede på Michelle, gik Maria og jeg lige ind og købte blomster i Magasins blomsterbutik. Jeg elsker at have friske blomster i min lejlighed, og når nu jeg ikke har en sød kæreste, der køber blomster til mig, må jeg jo gøre det selv 😉

Her til aften har jeg besluttet mig for at sætte en sød tøsefilm på, falde langt tilbage i sofaen og bare få slappet heeeelt af. Så er jeg klar til at tage fat på endnu en arbejdsdag i morgen!!

:-)

// Josephine 

Comments


bottom of page