top of page

FUNKY BUDDHA BEACH

Hjemme fra Marbella, fyldt op med sindssyge oplevelser der bliver til minder for livet! Jeg glæder mig til, i små bidder, at dele min ferie med jer. Det første indlæg om min ferie bliver en anbefaling af en helt ny og helt vildt lækker strandklub!

De mest kendte strandklubber i Marbella er Nikki Beach og Ocean Club, men i år er der åbnet endnu en. Strandklubben hedder Funky Buddha Beach og blev et af mine absolut yndlings spots på vores ferie i Marbella. Vi slængede os i den flotteste af deres standsenge og drak spande vis af Mojito.

De to gange vi besøgte Funky Buddha Beach, kom vi omkring 13-tiden og var vi nogen af de første. Det betød, at der til at starte med var dejligt fredeligt og smukt og vi blev kræset om af det søde staff. Vi havde alt hvad vi behøvede for at slappe af og nyde solen. Efter et par timer var strandklubben så forvandet til en dagsfest med høj musik og champagne i lange baner. De to videoer jeg har lagt ind nederst på siden her beskriver meget godt forskellen. En forskel der passede mig helt perfekt! First chill then dance!

Den øverste video har jeg selv optaget, den nederste har jeg lånt fra Funky Buddha Beach som har lavet en video med de drenge vi festede med hele ugen.

Det var en CRAZY ferie!! .. Ingen af os har nogensinde prøvet noget lignende. Jeg drømmer mig allerede tilbage.


IMG_3315

IMG_3320

Comments


bottom of page