top of page

GET THE LOOK // BLUE SILK
Det er ikke bare smukt, det er også hamrende lækkert at have på – og hvis der er noget jeg er vild med så er det comfy-tøj! Jeg fik syet sættet da jeg var i Hoi An, i det centrale Vietnam, i sidste uge og fik også lavet et par shorts der passer til. Jeg er vild med det helt enkle look, det skønne materiale og det lille hvide bånd rundt om anklerne.

Men det er vel også ved at gå op for jer, hvor vild jeg er med sæt der matcher 😉 Jeg viste jer mit første sæt i lørdags her og denne uges ønskeliste er også proppet med lækre matchende sæt. Det indlæg kan du finde her.

For at I kan stjæle det look, som har jeg på her, har jeg fundet nogle items, der minder om.Det var helt vildt at shoppe i Hoi An, og det var første gang, at jeg prøvede og få syet noget tøj efter mine mål. Jeg var super heldig og det hele passede – men skrædderne i Hoi An er også kendt for at være nogle af landet bedste.

Jeg glæder mig til at vise jer nogle af de andre ting jeg også fik lavet der oppe. 🙂

// Josephine

Follow my blog: Facebook here Bloglovin here Instagram here Snapchat: Jhelbrandt

Comentários


bottom of page