top of page

Get the look // Perfect outfits for the beach


Fik jeg nævnt at jeg ELSKER sol, sommer og strand? Jeg tror efterhånden, at I har fået fornemmelsen af hvor meget jeg elsker sommeren. Det er de her få måneder om året, som jeg lever for, og som får mig igennem de grå og triste vinterdage.

En af de ting jeg elsker aller mest ved sommeren det er den luftige sommergarderobe med de bløde og lette materialer. Jeg har her samlet mine bud på skønne strand/sommeroutfits.


Nr. 1 – here // Nr. 2 – here // Nr. 3 – here // Nr. 4 – here // Nr. 5 – here // Nr. 6 – here // Nr. 7 – here // Nr. 8 – here

// Josephine

English Did i mention that I love summer, sun and the beach? I think you get it by now 😉 As i mentioned before it is the experiences and memories I make in the summer, that gets me through the cold vinter days.

One of the things i like most about summer is light and airy wardrobe. With the pictures above I want to inspire you to find the perfect outfit for a day at the beach. If you like what you see, you can use my “get the look” collection and link to find the different styles online.

:-)

Comments


bottom of page