top of page

GIRLS NIGHT OUT IN NEW OUTFIT


Den har hængt i skabet i snart et år, og alligevel var det først i går, at den kom uden for døren. Min lyserøde kjole fra Monki troede jeg egentlig var et fejlkøb, men så fik jeg lyst til lidt farve og bare ben og så virkede den pludselig som en god ide.

Min veninde Carla og jeg starte med en hyggelig middag i Nyhavn mens vi nød den sidste aftensol. Bagefter mødtes vi med min gode ven Kenneth og gik en tur i byen for at få maden til at falde på plads inden vi skulle på Sunday og danse. Med i tasken havde jeg et par høje hæle og på den måde blev mit outfit nemt forvandlet fra chill til party.

Jeg elsker farven på kjolen, men der er ingen tvivl om at mine blege stænger trænger til lidt farve, og så tror jeg faktisk kjolen bliver endnu flottere. Lucky me at jeg lige nu er ved at pakke det sidste inden flyet letter og jeg skal bruge en uge på at slappe af, bade og hygge mig i Cannes!

// Josephine

Comments


bottom of page