top of page

GIVAWAY // VIND EN FLASKE EKSKLUSIV MONKEY 47 GIN
Hej piger!

Ovenpå mit storslåede humør i søndags tænkte jeg, at det var et godt tidspunkt at smitte med lidt af min glæde.

Derfor har I nu mulighed for at vinde en virkelig lækker og eksklusiv flaske gin! Flasken til en værdi af ca. 400 kroner hedder Monkey 47. Den bliver af professionelle folk beskrevet som den mest vanvittige og fantastiske gin, der virkelig sætter smagsløgene på overarbejde. (på den fede måde 😉 ) Monkey 47 er opkaldt efter en abe ved navn Max og er sammensat af 47 forskellige ingredienser.

Flasken udlodder jeg i samarbejde med Cocktail Studio, som har en virkelig fed facebookside, hvor I kan hente inspiration til lækre cocktails. Deres indhold er virkelig af høj kvalitet, så man kan sidde længe og drømme sig væk i farverige drinks, mens man glæder sig til weekenden 😉

SÅDAN VINDER DU:

For at deltage i konkurrencen om den super lækre flaske Monkey 47 skal du blot: 1. Synes godt om min blogs side på facebook her. 2. Skrive en kommentar til dette indlæg. Husk at skriv din email korrekt, så jeg kan kontakte dig, hvis du bliver den heldige vinder.

Vinderen bliver trukket næste tirsdag og offentliggøres her på bloggen.

// Josephine

Følg min blog på Facebook her Bloglovin her Instagram her Snapchat: Jhelbrandt

コメント


bottom of page