top of page

GIVEAWAY // NAIL COLOR


I lidt over to år, har jeg fået lavet gele negle på en klinik. Det har været skønt ikke at skulle tænke på afskallet neglelak, men altid bare have pæne negle. Alligevel har jeg nu  taget en beslutningen om, at give mine negle lidt luft og derfor har jeg droppet neglebehandlingerne – i hvert fald for en periode.

Det betyder, at jeg nu ikke længere skal gå efter en ’sikker’ farve, som jeg ved jeg kan holde ud og kigge på i tre uger, til min næste neglebehandling, men at jeg nu kan vælge lidt mere sjove og skæve farver, som ikke nødvendigvis behøver passe til alle de outfits jeg skal have på de næste mange dage.

En af de farver jeg har kastet min kærlighed over, er den her mørkeblå. Den er super cool, passer til det meste og et friskt alternativ til sort, brun og grå som ofte er de mest anvendte mørke farver.

GIVEAWAY Midt i min egen jubel over farven, kan jeg nu måske også få jer til at juble? Jeg udlodder nemlig 2 x Deep Ocean Blue, neglelak fra Alessandro.

For at deltage i konkurrencen, skal du følge min profil på Instagram @josephinehelbrandt, og så skal du lægge en kommentar nedenfor dette indlæg, med dit Instagram navn. Husk at skriv din email korrekt, så jeg kan kontakte dig, hvis du er den heldige vinder

:-)

Vinderen trækkes d. 11 april, og får direkte besked.

Held og lykke

:-)

// Josephine

bottom of page