top of page

GIVEAWAY // Vejen til ensartet og smuk hud


Sidste tirsdag startede jeg min lille fødselsdags-give-away til mine læsere! I anledning af min fødselsdag den 28 april, som jeg glæder mig rigtig meget til – vil jeg gennem en række fødselsdagsgaver til mine læsere, forsøge at smitte med lidt af min fødselsdagsbegejstring 😉

En af grunden til at jeg elsker fødselsdag, er fordi min mor altid sørger for, at jeg får en helt fantastisk dag. Hvert år på min fødselsdag holder hun fri fra arbejde og arrangere en overraskelse for mig. Da jeg var mindre var traditionen at vi skulle ud og ride i Dyrehaven, men da jeg blev for stor til de små heste og var for bange til de store begyndte hun at finde på andre ting. Vi har bl.a. været på Spa og ude og spille golf.

 Hvis min mor nu læser med, er der så nogen af jer der har en god ide til en sjov og hyggelig fødselsdagsaktivitet?


nuskin-epoch-blemish-treatment

Ugens fødselsdagsgave til mine læsere er den her lækre Epoch, Blemish Treatment som er et lille naturprodukt der kan skabe mirakler på din hud. Påfør lidt af gelen på et område med eksamen, knupper eller bumser, og se det forsvinde.

Epoch Blemish Treatment kombinerer ingredienser der er kendt for at mindske rødme og give en klarere hud, hvilket gør den ideel til alle hudtyper, også de sarte. Den arbejder ved at lindre og rense porerne i huden.

1. Følg min blog via Bloglovin’ – klik her. (Det skal du fordi jeg ønsker, at det er mine faste læsere, der vinder præmierne)

2. Skiv en kommentar med et forslag til en hyggelig fødselsdagsaktivitet, nedenfor i kommentarfeltet. Husk at skriv din mailadresse korrekt, så jeg kan kontakte dig når du vinder 😉

Held og lykke!

// Josephine

Comments


bottom of page