top of page

GIVEAWAY // VIND EN FLASKE BEEFEATER GIN
Jeg er i gavehumør – kan man være andet oven på en helt fantastisk fødselsdag! 🙂 Jeg blev fejret med stor stil i fredags, hvor Andreas havde arrangeret overraskelser hele dagen. Jeg får snart lavet et indlæg, hvor I kan se alle de hyggelige og sjove ting vi lavede 🙂

MEN! I andlending af min fødselsdag, er det ikke kun mig der skal forkældes. I samarbejde med det mest inspirerende cocktail univers jeg kender – nemlig Cocktail Studio, har jeg fået mulighed for at forære en flaske super lækker Beefeater 24 gin til en af jer. På Cocktail Studios facebookside kan du finde inspiration til alverdens lækre cocktails.

Beefeater 24 er en lækker gin af ekstra høj kvalitet. Ingredienserne der bruges til fremstilling får lov til at trække i 24 timer inden destillation (deraf navnet.) Metoden betyder bl.a. at smagen af grapefrugt, appelsinskal og japansk te bliver fremhævet, og du får en gin med en særlig frisk og nuanceret smag.

SÅDAN DELTAGER DU: For at deltage skal du ‘synes godt om’ min blogs facebookside her: Josephine Helbrandt. Derefter skal du skrive en kommentar til dette indlæg, så jeg kan kontakte dig, hvis du vinder.

Vinderen bliver kontaktet via mail og offentliggjort her på bloggen næste søndag d. 7 maj. For at deltage skal du være fyldt 18 år.

// Josephine

Følg min blog: Facebook her Bloglovin her Instagram her Snapchat: Jhelbrandt

Comments


bottom of page