top of page

GIVEAWAY // VIND EN SODASTREAM


I sidste uge var jeg inviteret til en præsentation af Soastreams nye Sparkling Gourmet serie, som er en række nye smagsvarianter til sodastream, der kommer på markedet efter sommerferien. Sparkling Gourmet bliver lanceret fordi vi som forbrugere er begyndt at efterspørge alkoholfrie alternativer til øl og vin. Den nye serie er blevet til samarbejde med den amerikanske gourmetkok Paul Liebrandt som var med til arrangementet for at fortælle om den nye serie.

Arrangementet blev afholdt hos Gourmet Restaurant Mielcke & Hurtigkarl, og sammen med de sprudlende bobler fik vi serveret et hav af lækre retter. Se bare billedet af den lyserøde dessert! Det smagte – hvis muligt, endnu bedre end det ser ud!

:)

Vind en sodastream! Nu har du muligheden for at vinde en lækker Sodastream maskine, så du selv kan prøve kræfter med de lækre bobler der hjemme. De siger, at undersøgelser viser at man drikker dobbelt så meget vand, hvis man har en sodastream i huset, og ved du hvad? Det er faktisk rigtigt. Siden jeg fik min sodastream har jeg drukket mere end dobbelt så meget vand hver dag.

For at vinde konkurrecen, og blive den heldige vinder af en top lækker sodasteam skal du blot følge mig på instagram og lægge et billede på instagram af noget lækkert du drikker og tagge det med @josephinehelbrandt og #voresbobler

:-)

Til sidst skal du skrive en kommentar nedenfor dette indlæg, så jeg kan kontakte dig, hvis du vinder

Held og lykke!


Sodastream_Still_26

Sodastream_Still_25

Sodastream_Still_19

Sodastream_Still_10

paul liebrandt 2

Comments


bottom of page