top of page

GIVEAWAY // VIND EN SURFREJSE TIL BALI!

Yes den er god nok! I forbindelse med det super cool surf-rejsebureau Lapoint, har jeg fået lov til at udlodde en hel uges ophold i deres mega lækre camp på Bali til en af mine heldige læsere!

:-)

Præmien indeholder 7 overnatninger hos Lapoint på Bali, inkl. morgenmad og fem middage. Derudover får du stillet våddragt og surfbræt til rådighed alle syv dage og surfinstruktion fem dage.


17_10-large

Jeg var selv med Lapoint i Portugal for et par uger siden, og det var sindssygt fedt! Hvad enten du er hard cord surfer, eller aldrig har prøvet det før så har Lapoint nogle virkelig gode trænere, som kan lærer dig det. Det lykkedes mig at komme op på boarded og det var den vildeste oplevelse – jeg kan slet ikke vente til, at jeg skal prøve det igen..

Det eneste du skal gøre for at deltage i konkurrencen er svarer på hvad det område hvor Lapoint har sin surfcamp på Bali hedder. Hjælp til at finde svaret finder du her, og når du har fundet det rette svar skal du klikke her, for at indtaste det rigtige svar.

Vinderen bliver trukket ved lodtrækning og får direkte besked

Vinderen trækkes den den 3 juni kl. 20.00

Held og lykke!

// Josephine

Ps. Husk at følg min profil på Instagram for endnu flere opdateringer, og seje surfbilleder fra min tur i portugal 😉 @Josephinehelbrandt

Kommentare


bottom of page