top of page

GIVEAWAY: VIND EN FLASKE PRISVINDENDE GIN

Det er fredag – og hvilken bedre måde at starte weekenden på end med en lækker Gin & Tonic? Jeg har i hvert fald tænk mig at nyde en i eftermidag, efter en lang uge med virkelig meget arbejde og konstant fokus. I morgen rejser Andreas og jeg på en uges ferie, så der er også lidt at fejre 😉

Mangler du lidt inspiration til en lækker gin cocktail, så er min favorit en ‘Ginger Mule.’

· 6 cl. Gin · 2 cl. Friskpresset lime · 2 cl. Sirup · 6 mynteblade · Ingefærøl

GIVEAWAY – SÅDAN VINDER DU EN FLASKE GIN

I anledning af weekenden udlodder jeg en mega lækker og prisvindende flaske gin fra Beefeater. Det eneste du skal gøre, for at vinde er:

1. Følge Cocktail Studio på facebook her. 2. Del det her blog-indlæg på din facebookprofil – husk at du skal dele det offentligt, så jeg kan se at du har delt det 🙂

Til sidst skal du skrive en kommentar til dette indlæg, så jeg kan kontakte dig hvis du bliver den heldige vinder. Vinderen trækkes den 1 november og får direkte besked. Vinderen offentliggøres også her på bloggen.

Held og lykke! 🙂

// Josephine ​Du skal være 18 år for at deltage i konkurrencen.

FØLG MIN BLOG HER. Snapchat: jhelbrandt instagram: @josephinehelbrandt

Comments


bottom of page