top of page

Glædelig f*****g jul!!


Endnu en dag uden makeup! Dejligt.. :-)

Endnu en dag uden makeup! Dejligt.. 🙂Seriøst!? Her til eftermiddag mødtes jeg med min veninde Michelle i Lyngby Storcenter for at få købt lidt forskelligt. Vi smuttede bl.a. lige en tur i søstrene grene, og det var nok dagens mest deprimerende oplevelse! Vi er ikke nået halvvejs ind gennem døren, da vi opdager det store juletema. Helt ærligt? Det kan godt være, at det er koldt og gråt uden for, men det er altså stadig kun den første oktober. Jeg synes simpelthen, at det er så irriterende, at butikkerne skal begynde at pynte op til jul allerede nu. Jeg elsker jul og jeg elsker december, så jeg magter simpelthen ikke, at butikkerne skal til at gøre mig træt af julen før den overhovedet er begyndt. ØV!

Bagefter smuttede vi en tur i IKEA, og der er jule tingene heldigvis ikke kommet på hylderne endnu. Til gengæld var der heller ikke ret meget andet på hylderne. Aldrig har jeg set Ikea så tom som i dag. Så alt i alt en super vellykket omgang stor shopping 😉


// Josephine

bottom of page