top of page

HANDMADE JEWELRY BY FORMER MISS DENMARK


Hun er ikke bare smuk. Hun er også klog og ikke mindst kreativ. Den tidligere vinder af Queen Of Scandinavia (2010) Kristina Yndgaard er begyndt at lave sine egne smykker. Jeg har været så heldig at få fingrene i en af hendes ringe – og jeg er helt vild med den!

Ringen som jeg har fået af Kristina er simpel og rå. Den er lavet af sølv som hun efterfølgende har oxyderet. Jeg er utroligt glad for den og har haft den på lige siden jeg fik den! Jeg så den første gang da Kristina lagde et billede på instagram, og med det samme skrev jeg til hende for at hører hvordan jeg fik fingrene i sådan en!

65284_1680730417062_5850586_n

Kristina lægger mange kræfter og timer i sit arbejde med smykker. Hun har længe brændt for at lave smykker, og havde på et tidspunkt drømmen om at blive smykkedesigner. Men af hensyn til fremtiden har Kristina i stedet for smykkedrømmen valgt at søge ind på en bredere uddannelse. Hun vil gerne læse jura på KU efter sommerferien. Det betyder dog ikke, at hun lægger smykkerne på hylden. Den blonde skønhed fra Odense fortæller, at hun altid vil lave smykker.

“Jeg vil altid lave smykker. Jeg brænder for det og jeg har altid fået at vide, at man skal gøre det, som gør en glad og lykkelig. Når jeg laver smykker bruger jeg en masse kræfter på de mindste detaljer” fortæller Kristina.

Billedet ovenfor er taget af Kristina da hun var til casting på Queen Of Scandinaiva (Den gang hed det Top Model Of The World) i 2010. Allerede dengang var Kristinas smukke ydre og lækre stil ikke til at komme udenom.

Du kan se alle Kristinas smukke ringe på hendes instagramprofil @kyndgaard Er du interesseret i at købe en ring kan du skrive til Kristinas mail: Kristinayndgaard@gmail.com

Hendes priser er utroligt fair – alle kan være med!

:-)

// Josephine

Comments


bottom of page