top of page

HEALTHY THURSDAY // BIRCHER MUSLI
Lad mig bare være ærlig.. Jeg er ikke geniet, der står bag den her fantastisk smukke omgang morgenmad. Til gengæld er jeg den heldige, der fik lov til at nyde den her til morgen.

Bircher Musli er super sundt, smager fantastisk og så holder det sig mæt og maven glad i mange timer. Derfor vælger jeg at dele opskriften med jer, selvom jeg er hjernen bag.

Efter at have søgt lidt rundt på Google har jeg fundet en opskrift af Jamie Oliver, som lyder stort set som den omgang jeg nød i morges! Du kan finde opskriften lige her. Jeg håber, at du kan lide den! 🙂

English: Let’s be honest.. I’m not the genius cook who created this beautiful breakfast – but lucky for me I’m the one who got to enjoy it this morning. Bircher Musli is healthy, taste amazing and keeps you full and you’re stomach happy for many hours. So even though I’m not the mastermind behind this recipe, I though I would share it with you.

After searching on Google for a recipe I found one by Jamie Oliver and it sounds pretty much like the one I had this morning. You will find the recipe right here. Hope you like it!

// Josephine

Follow my blog: Facebook here Bloglovin here Instagram here Youtube here Snapchat: Jhelbrandt

Comments


bottom of page