top of page

Her bor du hyggeligt i hjertet af København


I sidste uge havde jeg efterårsferie fra studiet, og da jeg er så heldig at kunne arbejde alle steder fra, så længe jeg har min computer og telefon, så tog jeg hjem til København for at være tæt på mine veninder og de aktiviteter som efterårsferien bød på.

Jeg boede på et super hyggelige Andersen Butique Hotel, der udover at være super hyggeligt indrettet og byde på en dejlig morgenmad, også ligger super centralt i København, kun 2 min gang fra Københavns Hovedbanegaard.

Hver aften mellem 17-18 bød de på vinbar i deres lobby, hvor der var super hyggeligt at side. De havde indrettet med behagelige møbler, en biopejs og flere brætspil! For mit vedkommende blev der drukket flere gode glas rødvin og rykket rundt med brikkerne i backgammon flere af aftenerne. 😉

Hotellet ligger centralt både i forhold til restauranter, natteliv, shopping og offentlig transport. Jeg følte hele tiden at uanset hvor jeg var i København var der ikke langt tilbage til hotellet, og det satte jeg virkelig pris på.


IMG_5168.JPG
IMG_5160.JPG
IMG_5150.JPG
IMG_5151.JPG

Mit værelse havde en meget fin størrelse, og sengen var helt fantastisk. For slet ikke at snakke om deres sengetøj, som virkelig var silkeblødt. Det var enormt svært at komme op af sengen 😉

Det hjalp dog at jeg skulle ned til den lækre morgenmad der gennemgående var sund og havde et bredt udvalg.

På udrejsedagen fik jeg lov at beholde værelset en time længere og min opfattelse er at det meget søde og hjælpsomme personale generelt er meget flexible og imødekommende.

Hvis du har brug for et lækkert, nyt hotel i København og går op i at det skal ligge centralt, så er Andersen Boutique Hotel helt bestemt et sikkert valg! Du kan besøge deres hjemmeside her.

// Josephine

Comments


bottom of page