top of page

HER ER BILLEDERNE AF MIN NYE LEJLIGHED
Det er helt fantastisk. I går udløb muligheden for, at vi eller sælger kunne trække købsaftalen tilbage. Derfor er det nu helt sikkert, at vi pr. 1 august skal bo i den her fantastiske lejlighed på Østerbro. Aftalen med sælger er, at de maler hele lejligheden hvid, på nær gulvet. Jeg synes egentlig, at farverne og de sorte vinduer er meget cool, det er bare ikke sådan, jeg selv har lyst til at bo.

Lejligheden er super lys, har et dejligt nyt køkken og vigtigst af alt, en helt fantastisk altan, som står i solen hele dagen. Jeg kan slet ikke få armene ned over, at den her 103 kvm skønhed nu er vores, og jeg glæder mig helt vildt meget til at flytte ind og sætte mint eget præg på lejligheden.

Engang drømt jeg jo om at blive indretningsarkitekt, så den barndomsdrøm tror jeg, får mulighed for at udleve lidt nu. 😉 Vi har næsten ikke flere møbler, fordi vi solgte det hele inden vi tog til Vietnam, så det bliver helt fantastisk, at kunne starte fra nul og indrette lejligheden præcis med de ting, vi drømmer om. JEG GLÆDER MIG!

(Billederne er sceenshots fra slagsopstillingen, så jeg beklager pile og krydser 😉 )

Comments


bottom of page