top of page

HER ER DE TO VINDERE AF 2 X DETOX SLANKEBEHANDLING
Januar er skudt i gang og for mange (inklusiv mig selv) betyder det nye boller på suppen. Fed julemad er byttet ud med flere sprøde grøntsager og kampen mod sukkertrangen er sat ind.

Hvis du gerne vil have lidt hjælp til at sætte skub i forbrændingen, så er en Saunapod Dexot Slankebehandling en rigtig god måde, at gøre det på! Behandlingen hjælper effektivt med at stimulere dit stofskifte og kickstarte et vægttab. Derudover byder behandlingen på en wellness feeling når din krop gennemvarmes af lydbølger og masseres. Behandlingen øger kroppens bloggennemstrømning så produktionen af nye celler stimuleres og den proces har en positiv og gavnlig anti-aging effekt på din hud.

Siden første januar har du her på bloggen haft mulighed for at vinde 2 x saunapod behandling hos Art Of Wellness. Det er nu blevet tid til at trække de to vindere – der hver vinder 2 x behandling.

Den første heldige vinder er.. Catherina Andersen! Den anden vinder, der også kan se frem til 2 x Saunapod behandling hos Art Of Wellness i Lyngby er Jeannie Lissau Johannessen!

I skal nu begge sende mig en mail med jeres fulde navn, adresse og telefonnummer. Så er gavekortet på vej mod jeres postkasse inden længe 🙂

Comments


bottom of page