top of page

HER ER (DEN NYE) VINDER AF EN PROFESSIONEL KLIPNING HOS LK HAIR & MAKEUP
Så blev det endelig tid til at trække en ny vinder af en professionel klipning hos LK Hair & Makeup! Linette er min absolutte favoritfrisør, og hende som jeg går til hver gang, der skal ske noget med mit hår – uanset om det er en klipning, en farvning eller en styling.

Derfor lover jeg, at den nye vinder er i trykke hænder, når hun sætter sig til rette i frisørstolen. Den nye vinder, som kan se frem til en professionel klipning er: Marie B. (Normalt skal I huske at skrive hele jeres navn, men da dit fulde navn står i din mailadresse, har jeg alligevel haft mulighed for at tjekke op på, om du overholder konkurrencen betingelser og bl.a. har fulgt LK Hair & Makeup på Instagram! 🙂

Stort tillykke! Jeg håber, at du bliver rigtig glad for oplevelsen. Du skal nu sende mig en mail (josephine@helbrandt.dk) med dit fulde navn og telefonnummer. Når du det ikke inden for tre dage, så trækker jeg en ny vinder.

Glædelig jul!

bottom of page